ULTRA CLEAN STÄDFÖRETAG

Grön glädje!

Ultra Green representerar den gröna hjärtat av vårt företag, där vi strävar efter att skapa levande, trivsamma och blomstrande utemiljöer. Med en passion för grönska förvandlar vi varje utomhusutrymme till en levande oas av naturlig harmoni och elegans. Vårt mål är att underhålla och vårda den yttre miljön på era fastigheter för att skapa en trevlig atmosfär för alla. Ultra Green är en del av Ultra Clean, vi har en stark vision och dedikation att skapa trivsamma miljöer, som leder till positiv inverkan i våra uppdrag runt om i Skåne

Ultra Clean icons Grön glädje!
ULTRA CLEAN FÖRETAGSSTÄDNING

Vad tror vi på?

Vi tror på kraften i grönska och dess förmåga att förbättra livskvaliteten. Genom att skapa och vårda grönområden kan vi inte bara förhöja skönheten i Era fastighet utan också bidra till en positiv atmosfär som påverkar hela bostadsområdet positivt.

Ultra Clean icons Grön glädje!
ULTRA CLEAN STÄDSERVICE

Från planering till skötsel och underhåll

Vår expertis sträcker sig över hela processen, från planering till skötsel och underhåll. Vi är dedikerade till att skapa skräddarsydda lösningar som passar Era behov och önskemål. Oavsett om det handlar om att sköta en trädgård, plantera växter, eller sköta om grönytor, är vårt team av erfarna trädgårdsmästare redo att leverera högkvalitativa tjänster.
Nyckeln till vår framgång är att vi alltid levererar snabb service i kombination med effektivitet och kvalitet. Vi är otroligt stolta över alla nöjda kunder som varit med oss ända från starten - ett fint kvitto på vår lyhördhet och servicekänsla.
Våra medarbetares arbetsmiljö och utveckling i kombination med miljöansvar och högsta tänkbara servicenivå till våra kunder står alltid i fokus. 
Ett stort engagemang för ökad mångfald är vår investering in i framtiden. Genom att skapa en inkluderande arbetsmiljö blir både samhället och vårt företag stärkt av en större diversitet. Alla får ta del av nyttan med ökad sysselsättning, inkomstnivå och integrering. Målsättningen är att skapa en trivsam arbetsplats, hög kvalitet, utvecklingsmöjligheter och arbetsglädje.
FÅ HELHETSLÖSNING TILL DIN UNIKA BRANSCH.

Din professionell partner

Vi tar hand om både vardagliga behov och särskilda utmaningar, inklusive snöröjning under vintermånaderna och certifierade besiktningar av lekplatser för att säkerställa säkerheten. Genom att välja Ultra Green får Ni inte bara en professionell partner för grönskötsel utan också en partner som delar Era passion för att skapa vackra och välskötta utemiljöer.
ULTRA CLEAN BRANSCHLÖSNINGAR HELHETSLÖSNINGAR

Låt oss förvandla din fastighet

Låt oss tillsammans förvandla Era fastighets utomhusutrymme till något extraordinärt – en plats där naturen och människorna kan blomstra i harmoni.


Ultra Clean icons ER TRIVSEL ÄR VÅR HÖGSTA PRIORITET
"Det var första gången jag köpte av Ultra Clean. Blev rekommenderade att ta dom. 
Dom levde klart upp till mina förväntningar som jag hade. Köpte en flyttstädning som jag blev väldigt nöjd över samt lite överraskad.

Så det blir nog fler gånger med dom.
Tummen Upp 👍👍👍"

Daniel W.

"Vi beställde fönsterputs, snabb bokning , trevligt bemötande men framförallt var killen som utförde jobbet otroligt professionell och noga."

Amela E.

29+

Års erfarenhet

200+

Medarbetare

5000+

Nöjda kunder

4.3 / 5

Kundrecensioner

24/7

Support
Ultra Clean icons VI SAMARBETAR MED
ALMEGA
FASTIGHEST
SERVICETOGEN
KOMMUNAL
SVENSKT
25
25
25
I SAY NO DRUGS
VONFERTAG