ULTRA CLEAN Städtjänster

Hem

Städtjänster

Smidiga städtjänster för stora och små

ULTRA CLEAN STÄDTJÄNSTER
ER TRIVSEL ÄR VÅR HÖGSTA PRIORITET

Ultra Clean reguljärstädning

Reguljärstädning

Med regelbunden städning är det lätt att hålla det rent och fräscht. Dessutom minskas behovet av specialstäd och golvytan får en längre livslängd. Låt oss ta hand om den reguljära städningen hos er på den frekvens ni är i behov av eller på daglig basis. Den städning ni får är alltid kvalitetssäkrad där vi kontrollerar städkvaliteten enligt INSTA 800. Dessutom lämnar vi en nöjd-kund-garanti, så att ni garanterat blir nöjda med vår städkvalitet. Vi vill att ni ska trivas i dina lokaler och bli belåten med våra effektiva och professionella städtjänster. Kontakta oss nu och börja få tid till annat.
Ultra Clean Flyttstädning

Flyttstädning

Låt oss göra slitgörat! Se bara till att tömma bostaden så gör vi en fullständig flyttstädning. Vi gör en total genomgång av bostaden där samtliga ytor dammsugs och våttorkas (där material och förhållanden tillåter). Även svåråtkomliga och höga ytor städas. I vår flyttstädning ingår alltid fönsterputsning.

Flyttstädning med nöjd kund garanti! Känn dig trygg då vi alltid gör en slutbesiktning för att vara säkra på att både du och den som ska flytta in blir nöjd. Skulle det trots allt bli anmärkningar vid besiktningstillfället omfattas du av vår nöjd-kund-garanti där vi snabbt åtgärdar avvikelser helt utan extra kostnad. Vi vet att du kommer att bli nöjd. Boka flyttstäd nu!

Ultra Clean lämnar garanti så att eventuella avvikelser som kan framkomma vid besiktningstillfället snarast kommer att åtgärdas av oss utan kostnad.1

__serviceT2

__serviceP2
Ultra Clean Fönsterputs

Fönsterputs

Njut av glänsande fina fönster - året runt!
Överlämna fönsterputsningen till oss. Med bra redskap, produkter och rätta metoder putsar vi snabbt, kladdfritt och enkelt era fönster skinande rena. Vi har dessutom utrustningen som behövs för att kunna nå alla fönster på ett säkert sätt. Boka fönsterputs hos oss idag!

1

__serviceT2

__serviceP2
Ultra Clean Golvvård

Golvvård

Låt oss ta fram skönheten i ert golv. Behöver golvet slipas, poleras, lackas, behandlas eller bara fräschas upp har ni hittat helt rätt. Oavsett golvtyp vet vi precis hur det ska vårdas så det ser fint ut igen. Livslängden ökar dessutom på ett välvårdat golv, så det är ett klokt beslut att sköta om det.
Golvvård är ett tids- och kunskapskrävande arbete. Vi har lång erfarenhet av golvskötsel och utfört hundratals golvvårdsjobb, så ni är i trygga händer. Ni omfattas alltid av vår nöjd-kund-garanti, så att ni säkert får ett fint och korrekt behandlat golv. Vi ser fram emot att få ge nytt liv åt ert golv!1

__serviceT2

__serviceP2
Ultra Clean Fasadtvätt

Fasadtvätt

Ge ett gott intryck genom att låta oss fräscha upp er byggnads eller fastighets yttre utseende. Vänta inte för länge med rengöring då mögel och alger gärna växer på smuts, vilket kan förkorta en fasads livslängd. Dessutom blir byggnader i sämre skick mer utsatta för klotter. Bevara sedan det fina utseendet med regelbunden tvätt varje eller vart tredje år beroende på fasaden och omgivningens miljö. Er fasad kommer att få ett estetiskt lyft med våra skonsamma metoder. Oavsett fasadtyp, smuts, klotter och höjder har vi de rätta verktygen och metoderna för ett rent och välvårdat resultat. Boka fasadtvätt hos oss idag!1

__serviceT2

__serviceP2
Ultra Clean Möbeltvätt, möbelvård, mattvätt, gardintvätt

Matt - Gardin & Möbeltvätt

Återställ era möbler och inventarier så de ser och känns som nya igen! Lämna detta tidskrävande jobb till oss, så sköter, tvättar och underhåller vi era entrémattor, gardiner, möbler m.m. Er inredning kommer att hållas ren och fräsch år efter år.
Våra service- och städtjänster anpassas alltid till ert unika behov. Kontakta oss nu och börja ägna er tid åt annat.1

__serviceT2

__serviceP2
Ultra Clean storstädning, akutstäd, specialstäd

Akutstäd - Special & Storstädning

Ibland behövs ett extra krafttag vid speciella tillfällen. Vare sig det gäller kontor, industri, sjukhus, skola, köpcentrum, butik eller fastighet har vi de rätta resurserna, metoderna och den rätta kompetensen för att omedelbart ta oss an alla typer av städuppdrag. Vid storstädning får ni en grundlig och genomgripande städtjänst där även svåråtkomliga ytor samt ställen man inte brukar tänka på får en rejäl rengöring. Vid akut- och specialstäd förstår vi vikten av unika behov som kräver anpassningar. Ni kan känna er trygga med Ultra Clean som samarbetspartner då vår stora styrka är att snabbt kunna hitta smidiga och professionella lösningar, även till de svåraste uppdragen. För er trygghet erbjuder vi alltid nöjd-kund-garanti - en kvalitetsgaranti som bl.a. omfattar kvalitetskontroller och snabba åtgärder vid behov, så att ni alla gånger blir nöjda. Kontakta oss nu så tar vi genast fram en lösning som passar just er!1

__serviceT2

__serviceP2